NLAB EN KNKF SLAAN HANDEN INEEN

Wijzigingen in NLAB-bestuur

De aangekondigde samenwerking tussen NLAB en de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitness bond KNKF heeft afgelopen maandag zijn beslag gekregen door het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst. 
Natuurlijk wordt die samenwerking in de praktijk meer dan een handtekening onder een papier met algemene bedoelingen. Paul Lengkeek (de voorzitter van de KNKF), Alain Verzi (de KNKF-treasurer) en ik konden in het eerste gesprek al een paar concrete zaken benoemen – laat staan als we allemaal daar over na gaan denken. In ieder geval staat de groei en promotie van de sport centraal, mogelijk gemaakt door kruisbestuiving binnen de KNKF en de relatie naar NOC*NSF – binnen dat thema wordt veel mogelijk.

Om vanuit NLAB deze en andere ontwikkelingen beter te ondersteunen zijn er aanvullingen en verschuivingen bij het bestuur doorgevoerd. Allereerst is Robbert Rosdorff benoemd als Hoofd Technische Zaken (Head Technical Matters) waar zijn ervaring en kennis van de sport nog meer impact kan hebben. De Secretaris (General Secretary)-rol die Robbert hiervoor bekleedde wordt nu ingevuld door Marijke Brouwer – Hakvoort – we zijn heel verheugd dat ze positief reageerde op het verzoek. 
Verder is Harald Agterhuis benoemd als Student Affairs offical – hij zal zich inspannen om de nieuwe groep van studenten te mobiliseren. Ook hij wordt hartelijk verwelkomd bij NLAB. Kristo Vermaak blijft onze stabiele financiële peiler als NLAB treasurer. Herman Feberwee verzorgt als vrijwilliger als altijd de communicatie en PR. 
We wensen alle nieuwe collega’s (en natuurlijk ook de bestaande) bijzonder veel succes in deze boeiende fase!

Post Author: Herman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *