Clinic Rijksuniversiteit Utrecht Obelix

Na Delft, Eindhoven en Amsterdam was afgelopen zaterdag Utrecht de stad waar studenten aan de RU kennis konden maken met Armworstelen.

De belangstellenden van krachtsport vereniging OBELIX – qua kracht en gewicht over zo’n beetje alle klassen verdeeld- werden meegenomen in de geschiedenis, de technieken en de regels van de sport.

Veel inzet en een snel begrip van technieken maakte het afsluitende toernooitje tussen de studenten een spektakel, met een hoofdrol voor de uiteindelijke winnaar Jasper. Niet de enige van wie we vermoedelijk meer gaan horen bij de Studentencup bij het NK in april..

NLAB bedankt zoals gewoonlijk de belangenloze (en tomeloze) inzet van de vrijwilligers Herman Feberwee, Hamilton Wolthers en Harald Agterhuis, en tevens Nick van de Luitgaarden van SKVU OBELIX voor de uitnodiging en OLYMPOS voor de gelegenheid en locatie.

Post Author: Herman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *